Veelgestelde vragen

 

Wat zijn de verzendkosten?
Voor bestellingen in Nederland zijn de verzendkosten €7,25. Vanaf €150,- verzenden wij (binnen Nederland en België) gratis!

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Wanneer je voor 17:00 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende dag bezorgd, ook op zaterdag, indien voorradig en uitzonderingen daargelaten (hiervan stellen wij je diezelfde dag nog op de hoogte).

*Vanwege COVID-19 en de bijbehorende maatregelen, die we in acht moeten nemen, hebben ook wij helaas te maken met logistieke uitdagingen en zijn afhankelijk van vervoerders met extra grote drukte, waardoor je pakketje vertraging op kan lopen. We hopen op je geduld en begrip.

Sturen jullie ook pakketjes naar het buitenland?
Ja, wij verzenden wereldwijd!

Hoe kan ik betalen?
Via Ideal, Visa, Mastercard.

Kan ik achteraf betalen?
Nee, je kan alleen gebruik maken van Ideal, Visa, Mastercard.

Ik heb een ander afleveradres?
Je kunt een afwijkend afleveradres doorgeven tijdens de bestelprocedure. Heb je een foutief adres ingevuld? Neem dan z.s.m. contact met ons op. Dan kunnen we kijken of we dit nog aan kunnen passen.

Ik ben morgen niet thuis, kan ik het aanpassen?
Ja dat kan, tijdens het bestelproces kun je aangeven wanneer je het pakket wilt ontvangen. Het is ook mogelijk je bestelling op te halen bij één van de afhaalpunten.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen?
Via de Track & Trace code die je van de pakketdienst krijgt, kun je het pakket volgen. Mocht je je bestelling binnen 2 (werk-)dagen na ontvangst van je Track & Trace code niet in huis hebben, breng ons zo snel mogelijk op de hoogte. Dan helpen wij je om je pakket te traceren.

Ik heb besteld, maar wil mijn bestelling aanpassen?
Wij proberen altijd te kijken of het nog mogelijk is. Gelieve ons dan even te bellen via +31 (0)55 203 22 72

Ik wil graag een andere maat ontvangen
Je kan het artikel met de onjuiste maat retour sturen en een nieuwe bestelling doen met de juiste maat. Verkeerde maat besteld? Neem dan z.s.m. contact met ons op. Dan kunnen we kijken of we dit nog aan kunnen passen.

Ik wil (een deel van de) bestelling terugsturen?
Ga voor instructies voor retour sturen naar retouren.

Wanneer krijg ik een reactie op mijn retourzending?
Wij behandelen de retouren binnen 5 (werk-)dagen na ontvangst van de retour. Wil je weten of je retour al door ons is ontvangen? Volg je retourpakket via de Track & Trace code die je ontvangen hebt van het postkantoor.

Krijg ik mijn geld terug bij retour?
Als de items binnen 14 dagen, ongedragen en onbeschadigd en netjes in de originele verpakking retour worden ontvangen, krijg je het volledige geldbedrag retour.
Indien wij de retour niet in goede staat ontvangen (zie retourvoorwaarden), kunnen wij het bedrag niet crediteren, maar ontvang je in de meeste gevallen een shoptegoed.

Krijg ik de retourkosten terug?
Nee, de kosten voor het sturen van je retourpakket naar Terry-Ray zijn voor eigen rekening.

TERRY_RAY_HD-290

Betaling

Voor betalingen accepteren wij de onderstaande betaalmiddelen

Ideal

Visa

Mastercard

 

RETOURNEREN BIJ TERRY-RAY
Wij hebben je bestelling met liefde verzonden. Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Je mag je bestelling tot 14 dagen na ontvangst annuleren en retour sturen. Retourneren is op eigen kosten.

Wil je een ander artikel of andere maat bestellen, maak dan een nieuwe bestelling aan, zo weet je zeker dat deze nog voorradig is.

 

Stuur het pakket via een PostNL of DHL afleverpunt naar:

 

Terry-Ray / Retouren
Tweelingenlaan 184
7324 AT Apeldoorn
Order Nr.:

Voeg de pakbon toe bij je producten in de originele verpakking. Laat het pakket frankeren en versturen. Bewaar het bonnetje goed, hierop staat de track & trace code waarmee je het pakket kunt volgen en kunt zien of deze in goede orde bij ons is aangekomen. Schrijf op het etiket bij het retouradres je ordernummer en stuur altijd je pakbon mee, anders kunnen wij het retourpakket niet verwerken.

 

Alleen zo nemen wij artikelen retour:
– Doe de artikelen onbeschadigd en ongedragen netjes terug in de verpakking. Wij waarderen het zeer als we de items op dezelfde manier terugkrijgen als jij ze ontvangen hebt. Dit betekent met alle kaartjes eraan en netjes verpakt in de originele verpakking.
– Wij kunnen de items niet retour nemen als wij vermoeden dat de artikelen vaker zijn gedragen dan tijdens het passen.
– Retourneer je schoenen? Gebruik niet de schoenendoos als verzenddoos. Stop de schoenen terug in de schoenendoos en verpak deze doos vervolgens in de verpakking waarin je deze hebt ontvangen.

 

Verwerking 
Zodra het retourpakket is goedgekeurd door onze retourafdeling ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Hierna maken wij de terugbetaling zo snel mogelijk in orde. Ben je in de tussentijd benieuwd waar je retourpakket is? Met de Track & Trace code die je van het postkantoor ontving kun je de actuele status van je retour bekijken.

 

RETOURVOORWAARDEN
– Je mag je bestelling tot 14 dagen na ontvangst annuleren en retour sturen.
– De kosten voor het sturen van je retourpakket naar Terry-Ray zijn voor eigen rekening.
– Terry-Ray is niet aansprakelijk voor het kwijt of beschadigd raken van een retourpakket. Wij adviseren je daarom je retourpakket aangetekend te verzenden.
– Wanneer wij het retourpakket en de teruggestuurde items in goede orde ontvangen en hebben verwerkt, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Wij streven ernaar je retour binnen 3-5 werkdagen na ontvangst te verwerken. Hierna storten we het restitutiebedrag zo snel mogelijk terug op je rekening. Het streven is een terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking van je retour. Terugbetaling zal in ieder geval binnen de wettelijke termijn van 30 dagen plaatsvinden.

 

Heb je een beschadigd product ontvangen of een klacht over een product? Deze artikelen kunnen niet als regulier retourpakket worden verzonden, maar moeten gemeld worden bij de klantenservice via info@terry-ray.com (zie algemene voorwaarden, artikel 7).

 

Uitzonderingen:  Bikini’s dienen met ondergoed te worden gepast en worden zonder hygiënestrip in het broekje niet retour genomen i.v.m. hygiënevoorschriften.

 

 

Retourformulier starten?

Vul het onderstaande formulier in om een retour te starten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verzending

Voor 17:00 uur besteld is de volgende (werk)dag in huis! 
Bestellingen die voor 17:00 uur geplaatst zijn kunnen wij dezelfde dag nog verzenden (uitzonderingen daargelaten). Zodra je bestelling is verzonden krijg je direct bericht van ons. Je bestelling is in de meeste gevallen de volgende dag in huis.

Helaas hebben wij door COVID-19 en de bijbehorende maatregelen, die we in acht moeten nemen, te kampen met logistieke uitdagingen en zijn afhankelijk van vervoerders met extra grote drukte, waardoor je pakketje vertraging op kan lopen. We hopen op je geduld en begrip.

 

 

Wij verzenden bestellingen vanaf €150,- gratis.
De verzendkosten bij bestellingen binnen Nederland & België, zijn €7,25 en boven de €150,- gratis!